+31-(0)6-16302001 Annemieke de Jong - Molendijk 24 - 3235 XG - Rockanje - Nederland

OVER

Over Vino Vivere

Na de officiële start van Vino Vivere op 1 juli 2013, ben ik naar Italië gegaan om een klein aantal wijnhuizen te bezoeken. Wijnhuizen die onbekend zijn in Nederland, maar allen gepassioneerde wijnmakers zijn met een eigen verhaal en een eigen smaak.
Vino Vivere importeert duurzame Italiaanse wijn omdat deze benadering de wijnstokken, en daarmee dus ook de wijn, aantoonbaar goed doet. Het levert mooiere, betere en meer smaakvolle wijnen op.
Bij Vino Vivere kun je makkelijk wijn uitzoeken. Zo hoef je niet meer zelf op pad maar kun je vanuit je stoel eenvoudig én snel een doos wijn bestellen.
Wij leveren aan particulieren, horeca, kookstudio’s en bedrijven (o.a. relatiegeschenken).

Na vele jaren in de psychiatrie te hebben gewerkt ben ik in “de wijn” beland en doe ik wat ik echt leuk vind: handelen en praten (wijnproeverij!) over wijnen die ik zelf in Italië ontdekt heb. Als wijnprofessional doe ik dat graag!

Je kunt me benaderen voor wijnproeverijen en relatiegeschenken. Maar je kunt me vooral ook benaderen voor een lekkere fles wijn thuis of op kantoor. Bijvoorbeeld met een Wijnabonnement: jij zegt hoeveel flessen je per kwartaal wilt ontvangen en ik selecteer ze o.b.v. het seizoen: in de zomer wat meer wit & rosé, in de winter wat meer rood en…. bubbels! Altijd weer een aangename verrassing!

Dit is wat Vino Vivere zo bijzonder maakt: het vinden van unieke duurzaam geproduceerde wijnen.