+31-(0)6-16302001 Annemieke de Jong - Molendijk 24 - 3235 XG - Rockanje - Nederland

ALGEMENE VOORWAARDEN

Vino Vivere
KVK 58256733
BTW nummer NL1442234713B02

Onze visie is gebaseerd op onderling vertrouwen, goede relaties en transparantie. Om deze reden is bewust gekozen voor een korte maar duidelijke en leesbare set van Algemene voorwaarden.

Prijzen zijn per fles en inclusief BTW, onder voorbehoud van tussentijdse belasting-cq accijnsaanpassingen, tenzij anders aangegeven.

De wijnen zijn per fles te bestellen tenzij anders aangegeven.

In Nederland worden onze wijnen bezorgd in een breukvrije verpakking door Vinologix (DPD) of PostNL voor slechts €6,95 per bestelling. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd bij bestellingen boven €120,- aan wijn.

Aansprakelijkheid: Vino Vivere aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van onjuistheden op deze website. Ook in het geval van storingen, onderbrekingen of andere oorzaken, die leiden tot vertraging in levering of informatieverstrekking aanvaardt Vino Vivere geen aanprakelijkheid.

Betalingsvoorwaarden: Bestellingen via de webshop dienen bij bestelling te worden afgerekend via het desbetreffende betalingssysteem. Voor overige wijze van bestellen en betalen kunnen individuele afspraken gemaakt worden. Bij onverhoopt uitblijven van betaling zullen juridische stappen worden ondernomen en zullen de kosten hiervan op de kopende partij worden verhaald.

Alcohol onder de 18 natuurlijk niet. Wij leveren geen wijn aan personen onder de 18 jaar. Door gebruik te maken van de website,het facebook account te liken, of in te schrijven voor de nieuwsbrief bevestigt u 18 jaar of ouder te zijn.

Privacy: Onze relatie met u is voor ons van groot belang, derhalve doen wij het uiterste om uw gegevens te beveiligen en uw privacy te waarborgen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw bestelling en onze communicatie met u.

Retour: Vino Vivere doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de door u geplaatste bestelling in goede staat bij u wordt geleverd en dat de producten beantwoorden aan onze strenge kwaliteitseisen. Mocht er ondanks onze zorg toch iets mis gaan dan zullen wij er alles aan doen om samen met u naar een oplossing te zoeken.

Verkeerde Levering: Indien de producten niet overeen stemmen met uw bestelling, vragen wij u binnen 2 werkdagen contact op te nemen met ons. Wij zullen een afspraak met u maken om de bestelling opnieuw te leveren en de verkeerde levering op te halen.

Breuk: De bestelde wijn wordt altijd geleverd in een kwalitatief hoogstaande verpakking die breuk vrijwel uitsluit. In het uitzonderlijke geval dat u toch een gebroken fles aantreft in de verpakking , vragen wij u binnen 1 werkdag contact op te nemen met ons. Wij zullen samen met u bepalen of de bestelling opnieuw moet worden uitgevoerd. Of dat we de gebroken fles vergoeden.

Annuleren: Indien u van mening verandert en de bestelling wenst te annuleren,dan kunt u contact met ons opnemen binnen 7 dagen na ontvangst per email. Zodra de producten na overleg weer in ons bezit zijn zullen wij u via email op de hoogte brengen dat het betaalde bedrag (exclusief verzendkosten) wordt teruggestort op uw rekening. U staat zelf in voor de kosten van het terugzenden.

Indien u een bestelling wenst te annuleren en de goederen zijn nog niet verstuurd, verzoeken wij u zo snel mogelijk een email te sturen naar info@vinovivere.nl met het nummer van uw bestelling. Indien de bestelling reeds betaald heeft storten wij het integrale bedrag terug op uw rekening, mits de bestelling nog niet door ons verzonden is. Wij houden ons dan het recht voor eventuele administratieve kosten in rekening te brengen.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website (teksten, beelden en geluiden) berusten bij Vino Vivere en/of bij diegene van wie wij toestemming hebben gekregen. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming de informatie openbaar te maken en/of te gebruiken.

Hoewel de website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voor komen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding, productinformatie, leveranciersinformatie, alcoholpercentage, volume) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval kunt u geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie. Indien relevant gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken. Daarnaast zijn wijzigingen in prijs en/of assortiment voorbehouden.

De informatie op de Website wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien u fouten op de Webite aantreft, zouden wij het zeer op prijs stellen als u dit aan ons meldt via
info@vinovivere.nl.

Wij kunnen deze algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra u een nieuwe bestelling plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.